top of page

VERZENDBELEID

Artikel I. Gegevens van de ondernemer

Mio Caro BVBA, met BTW nummer BE 0534.581.846, gevestigd te België, 2260 Westerlo, Zandberg 37

Artikel II. Toepasselijkheid       

  1. De elektronische webwinkel van Mio Caro biedt haar klanten de mogelijkheid om kledij en accessoires online aan te kopen.

  2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Mio Caro en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Mio Caro en de klant.

  3. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de klant beschikbaar gesteld.

  4. De klant aanvaardt dat deze voorwaarden als enige van toepassing zullen zijn, met uitsluiting van zijn eigen algemene of specifieke (aankoop)voorwaarden, ook als deze zouden bedingen dat zij als enige van toepassing zijn. Indien de klant niet akkoord is met deze voorwaarden, is het aangeraden geen aankopen te doen bij Mio Caro.

 

Artikel III. Verzending

Wij bieden verzending van artikelen aan met een kost van €7,00 per verzending ongeacht het aantal pakketten aan.

De koper is bij aankoop verantwoordelijk voor de juiste aanlevering van gegevens. Wanneer de verzending verkeerd gaat, als gevolg van een door de koper gemaakte fout, zijn wij niet verantwoordelijk voor (gedeeltelijk) verlies van de bestelling. Als we aanvullende gegevens nodig hebben om de verzending te versturen, zullen we de koper hiervoor benaderen. Dit kan leiden tot een vertraging van de verzending.

We doen er alles aan doen om de bestelling binnen de verwachte levertermijn af te leveren. 

Wanneer de koper een product ontvangt dat hij niet besteld heeft, dient hij ons hiervan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling) via Facebook of Instagram op de hoogte brengen. De koper zorgt voor het terugsturen van het product na overleg en krijgt hiervoor de kosten vergoed.

De koper mag het product  tot 7 dagen na ontvangst terugsturen met bijgevoegd retourformulier. U krijgt dan uw geld teruggestort. De retourkosten in dit geval worden niet vergoed.

Als de koper een beschadigd of onvolledig product ontvangt, dient hij zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. Dit kan via onderstaand Facebook of Instagram.. We zullen dan besluiten hoe de kwestie afgehandeld zal worden. In de meeste gevallen ontvangt u direct een nieuw product, maar het kan ook zijn dat u het product eerst dient terug te sturen.
Indien de bestelling tijdens het vervoer is kwijtgeraakt of als de koper beweert de bestelling niet te hebben ontvangen (ook al blijkt dit uit de tracking informatie), zal er een onderzoeksprocedure van start gaan bij de vervoerder. Om de klanttevredenheid hoog te houden, zullen wij zo snel mogelijk een passende oplossing verzorgen voor de klant. Meestal wachten we eerst deze onderzoeksprocedure af en zal er dan een nieuw product opgestuurd worden of wordt het aankoopbedrag teruggestort. Zowel wij als de klant dient zijn volledige medewerking aan de vervoerder te verlenen.

Als een zending 14 dagen na de verzenddatum nog steeds niet is afgeleverd op het afleveradres van de koper, is hij verplicht om binnen 14 dagen contact met ons op te nemen met via Facebook of Instagram (dus uiterlijk 28 dagen na de verzenddatum).

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

 

België – 1 tot 3 werkdagen
Nederland – 1 tot 3 werkdagen

Europese Unie – 5 tot 8 werkdagen

Landen buiten de EU – 14 werkdagen

 

De bovenstaande verwachte verzendtijd hangt af per land en locatie. Wij versturen de bestelling dezelfde dag. Een bestelling voor een buitenlands, afgelegen gebied duurt ook vaak langer dan bijvoorbeeld New York. Deze verwachte levertijd is aangegeven in werkdagen. 

Waar kan ik de status van mijn bestelling vinden?

Zodra de bestelling verzonden is krijgt u een bericht van ons via Facebook of Instagram.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle verzendingen kosten €7,00 per bestelling of afhankelijk per land, berekend via Post NL.

Naar welke landen kan worden verstuurd?

Wij versturen onze producten naar alle landen. Producten kunnen ook worden opgehaald in de winkel, Zandberg 37 – 2260 Westerlo België

bottom of page